EnglishGreek




Οι Συνταγές μας.


Χοιρινό με ροδάκινο




Υλικά:


1,5 kg χοιρινό

2 lt χυμό ροδάκινο

2 ροδάκινα

Ελαιόλαδο

Corn Flour (Κορν φλάουερ)



Εκτέλεση:


Κόβουμε το κρέας σε μικρά καρεδάκια. Τα τσιγαρίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το χυμό ροδάκινο και αφήνουμε να σιγοβράσει. Μόλις μαγειρευτεί το κρέας δένουμε την σάλτσα μας με κόρν φλαουερ και προσθέτουμε τα ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες.

Σερβίρεται ζεστό.




Κοτόπουλο Ούζο




Υλικά:


200 gr Κοτόπουλο φιλέτο

40 ml Ούζο

100 ml Κρέμα Γάλακτος

40 gr Φέτα

Πιπέρι κ.π.


Εκτέλεση:


Κόβουμε το φιλέτο σε καρέ κομμάτια. Το τσιγαρίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το ούζο και φλαμπάρουμε το φαγητό. Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά.

Μόλις αρχίσει και δένει η σάλτσα μας σβήνουμε την φωτιά και πασπαλίζουμε από πάνω την τριμμένη φέτα.

Σερβίρεται ζεστό.